GY.I.K. (Gyakori kérdések a dj szolgáltatásunkkal és az esküvői lemezlovasokkal kapcsolatban)

GY.I.K. (Gyakori kérdések a dj szolgáltatásunkkal és az esküvői lemezlovasokkal kapcsolatban)

1. Mennyibe kerül a lagzidj.hu szolgáltatása?

Mint közismert, egy esküvő megszervezése, rendkívül összetett dolgokból áll. Nincs ez másképpen a mi világunkban sem. Áraink minden esetben versenyképesek, ráadásul, jelenleg bevezető-árakon kínáljuk esküvői lemezlovas szolgáltatásunkat.

Előzetes egyeztetéskor, felmérjük a következőket: helyszín (Bp vagy Vidék), igények (hangtechnika, ceremóniamester, fény-park stb.), időtartam stb. A fentiek tükrében fogunk tudni árajánlatot adni, melyet a AJÁNLATKÉRÉS menüpontban kérhetsz.

2. A dj technika, a hang- és fénytechnika is benne van az árban?

Igen. Minden, ami ahhoz kell, hogy szórakoztassuk a násznépet. Teljes hang- és fénytechnika. A lagzidj.hu törekszik arra, hogy mindig a legmodernebb technikákkal vonuljon fel a lakodalmakba.

3. Kik a lagzidj.hu lemezlovasai?

A lagzidj.hu lemezlovas kemény magja a djtanfolyam.hu oktatói, akik 10-15 éves esküvői és akár 25 éves klub zenélési háttérrel rendelkeznek. Ezen felül a dj iskola legtehetségesebb végzettei, akik kiváló minősítéssel végeztek az elmúlt években.

4. Miért éppen DJ szolgáltassa a zenét, és ne egy zenekar?

Három fő érvünk van erre: Költséghatékonyság, szünetmentesség, sokszínűség.

Mint tudjuk, egy 3-4 fős zenekar tiszteletdíja igen borsos árra is rúghat. (nem ritkán: 200-300 ezer Ft vagy felette). Ráadásul, általában hajnal 1-2 óra után, felárért szolgáltatják a hangulatot. A lagzidj.hu ennek töredékéért, legalább hajnali 4-ig, olyan szolgáltatást nyújt, mely minden igényt kielégít. Egy zenekar sokszor nagyjából egy-két stílusban tudja előadni repertoárját a lagzin (limitált helyméret, hangszerek hiánya stb), amíg ezzel ellentétben, egy lemezlovas a közönség egyedi igényeire tudja formálni a zenei listát, akár néhány percen belül. Ha a zenekar repertoárjában nem szerepel a kért szám, akkor azt a helyszínen nem is tudják betanulni. A lemezlovas ezzel ellentétben perceken belül produkálja a zenét, legyen az rock’n’roll, disco, vagy retro magyar sláger, és a határ a csillagos ég. Továbbá, az esküvői zenekarokkal szemben, egy dj nem tart igényt óránként "kávészünetre", hiszen a lagzidj.hu lemezlovasainak az a célja, hogy hangulatot teremtsenek, "A" nagy nap minden percében.

5. Vidéken és Budapesten is igénybe vehető a lagzidj.hu csapatának szolgáltatása?

Természetesen IGEN. Budapest határáig díjmentesen szállunk ki bárhova, de Budapesten kívül is megoldjuk a kiszállást egy kedvező árszabással. A lagzidj.hu csapata folyamatosan bővül, és mindig igyekszünk megtalálni az esemény helyszínéhez legközelebb tartózkodó lemezlovasunkat, ezzel is csökkentve az ifjú pár kiadásait. Árajánlat-kérésnél, kérjük megadni a helyszínt, hogy tudjunk egyeztetni a pontos költségekkel kapcsolatban.

6. Mi a menete a szolgáltatás igénybevételének?

Kérjük a - mindennemű kötelezettségtől mentes - ajánlatkérő adatlapot kitölteni ITT Az árajánlat kérése után, a lagzidj.hu csapata, 2-3 munkanapon belül visszajelez, egy árral, illetve ha vannak, akkor kérdésekkel (helyszín, dátum, speciális igények stb.) Megegyezés után, 25% foglalót kérünk, melyről természetesen bizonylatot is adunk, és aláírunk egy szerződést. Az esküvői zenei-szolgáltatás elvégzése után, a maradék 75%-ot kell kifizetni, a helyszínen lévő lagzidj.hu csapattagnak (dj), vagy egyedileg egyeztetünk az átadás körülményeiről.

7. Még nincs helyszínünk. Mindenképpen látni kell a helyszínt a lagzidj.hu csapatának?

Semmi gond. Amint megvan a helyszín, akár személyesen is megtekintjük (Budapesten), illetve 3-4 jó minőségű fotó is megteszi, ha a szükség úgy hozza. Ilyenkor leellenőrizzük, hogy minden feltétel adott-e, a minőségi zeneszolgáltatáshoz a nagy eseményen. (Pl: áramforrás elhelyezkedése, helyi adottságok, színpad, méretek, stb.)

8. Van időkorlát? Mettől meddig vállalja a lagzidj.hu a zenei szolgáltatást a lagzin/rendezvényen?

A kikalkulált ár 10 óra dj készenlétet ad, amely az esetek nagyon nagy részében elég is. A készenlétet attól az időpontól számoljuk, amit meghatároztok vendégvárás elejének. Természetesen, amennyiben a hangulat úgy kívánja, további extra időtartamra is tudjuk biztosítani a kiváló hangulatot. Erről bővebben az ajánlatkéréskor vagy a személyes bemutató alkalmával tudtok érdeklődni a dj-től.

9. A lagzidj.hu lemezlovasai, vőfélyek/ceremóniamesterek is egyben?

Nem feltétlenül. Természetesen a hangulat-kreáláshoz hozzátartozik a konferálás is (vacsora, menyasszonytánc kezdete, tortavágás stb.), de lemezlovasaink elsősorban DJ-k, és másodsorban felelősek a "szpíker" szerepéért. Lemezlovasaink felkészültek akár kisebb ceremóniamester feladatok ellátására is.

10. Az esküvőn lesz zenekar és DJ is. Okoz ez valamilyen akadályt?

Nem. Sőt, támogatjuk a kezdeményezést. Örülünk, ha minden vendég kap ebből is és abból is egy picit. Ebben az esetben, előre egyeztetnünk kell, hogy hány órára menjen munkatársunk. Előbb lesz-e a zenekar és utána a dj, vagy Vica versa stb. Akár az is elképzelhető, hogy felváltva játszanak bizonyos időközöket. Ilyenkor egyeztetnünk kell a zenekarral is, hogy milyen hely, stb. igényük van

11. Nekünk megvan az elképzelésünk, hogy milyen zene legyen. Sőt: listánk is van! Gond ez?

Egyáltalán nem probléma. Ehhez már hozzá vagyunk szokva, és még nagy segítség is nekünk, hogy milyen zenékkel emelhetjük a hangulatot a tetőfokára. Kívánságlistát, sőt még tiltólistát is szoktunk kapni, hogy a konfliktusokat elkerüljük (pl: Második házasság, és az első lagzin a "Szeretlek is meg nem is" volt a nyitótánc. A tiltólistán tehát - például - az előbb említett szám szerepelt). Nyitottak vagyunk mindenre, és ha valaki csak rock zenét vagy csak magyar retro slágereket szeretne, akkor azzal készülünk. Ez a nap csak az ünnepeltekről szól, és azt szolgáltatjuk, amit szeretnének. Természetesen a helyszínen is változhatnak a zenei igények, és mi erre próbálunk maximálisan felkészülni.

12. Az esküvő messze van Budapesttől. Szállást kell biztosítanunk a DJ-nek?

Természetesen, ha Budapesten van az esküvő, akkor szállást semmiképpen nem igényel a lagzidj.hu munkatársa. Ugyanakkor, amennyiben a helyszín több mint 100-150 km-re fekszik a fővárostól, akkor lemezlovasunknak lehetséges, hogy szüksége lesz szálláshelyre is, de erről mindenképpen egyeztessünk személyesen a zenés bemutató alkalmával, ha ez a kérdés felmerülne.

13. Projektoros kivetítést is vállal a lagzidj.hu?

Igen, vállalunk. Általában vacsora előtt, a tanú, vagy legjobb barát, esetleg maga a vőlegény, tarthat egy kisebb prezentációt, képekkel, melyben bemutathatja a gyerekkori képeket, vagy más érdekességet, pl: honnan, hogyan és mikor indult a kapcsolat stb, illetve más humoros témákat is felvethet. A projektort mi biztosítjuk, és ennek áráról, az árajánlatban lehet érdeklődni. (projektoraink "forog"-nak az országban, és nem mindig elérhetőek, ezért kérjük a pontos dátum leegyeztetését, még időben.)

14. Tudtok küldeni lejátszási listát amit terveztek játszani, vagy esetleg egy "minimix"-et?

Természetesen igen. KLIKKELJ IDE A MEGHALLGATÁSHOZ! A mix-be belesűrítettük a sűrűn játszott zeneszámokat, hogy a legtöbbet mutasson be rólunk, a lehető legrövidebb idő alatt. Ugyanakkor, olyan mix nem létezik, mely reprezentálja az összes stílust amely lejátszásra kerülhet. Nálunk nincsenek határok. Olyan zenét szolgáltatunk, amire akkor és ott, a lagzi napján, szükség van. Hirtelen zenei kérésektől sem riadunk vissza, hiszen a lagzidj.hu képzett lemezlovasai, minden zenei stílusra felkészülten érkeznek; legyen az house, disco, funky, rock and roll, nemzetközi retro, magyar retro, pop, rap, metál, gospel, electro, stb.

Posted on