Oldal: 1 / 1

10 ötlet, amit jó, ha észben tartasz! - 4.

HozzászólásElküldve: 2015.05.29. 14:03
Szerző: Nagy_Dávid_Dj_Team
4. Ne csak kültéri terved legyen!

Divatos és szép a kültéri esküvő (kertben, szigeten a tavacska közepén, stb.), de számolnod kell azzal a lehetőséggel, hogy hirtelen nyári zápor kap el, és akkor is meg kell tartani valahol a ceremóniát.

Sokszor elkövetett hiba, hogy a kültéri esküvőre a felépített sátornak nincs oldala, mondván, hogy "úgyis jó idő lesz", de az oldal nélküli sátorba bever az eső. Legalább legyen odakészítve az oldalfal, hogy időben fel lehessen rakni.

Kültéri esküvőnél figyelj oda, hogy ne a tűző napon ültessétek le a vendégeket, míg fogadkoztok, mert megfőzitek őket a szép ruhájukban. A papot/lelkészt/stb. pedig beszéljétek le a nagymise megtartásáról, mert megőrültök a melegben.

Egy lagzin a református lelkész „eltérített” a hitétől néhány „bárányt”, mert egyszerűen nem tudtak 40 perc után ülve maradni a 60 fokos hőségben a tűző napon, így a ceremónia végére néhányan egyszerűen otthagyták a tett helyszínét.

Jobban jártok egy fedett-árnyékos hellyel és legyen „B” tervetek eső-szél-vihar-jégeső-hóvihar esetére is. Nem, az esernyő nem elég. Legalább egy sátor legyen.