Oldal: 1 / 1

Külföldi esküvő?

HozzászólásElküldve: 2015.02.07. 11:29
Szerző: Marcsi01
Külföldi esküvőn volt már valaki? Mármint, hogy egy magyar pár direkt külföldre szervezte a lagziját!?

Most ötlött fel bennünk, hogy talán jó ötlet lenne, de nem tudjuk, hogy megoldható-e, hogy mindenki eljöjjön, hogyan lesz ott zenekar, vagy a dj egyszerűbb?

Ha valaki tud ebben tanácsot adni (költségek, helyszín, szállás, stb), az áldásos volna.

Köszi.

Re: Külföldi esküvő?

HozzászólásElküldve: 2015.02.08. 09:37
Szerző: Fercsi
Én voltam már külföldi lagzin és rendkívül jó volt.

Horvátországban a tengerparton béreltek nekünk apartanokat és 3 este is dj tolta a magyar és angol, hortvát lagzi zenéket.
Az ételt megoldottuk úgy, hogy az apartman étterme elkészített vagy 10 féle ételt és ott ettünk amíg lehetett.

A hangulat fantasztikus volt és a pár nem bánta ezt a döntést, úgy tudom. Amúgy egyre többet hallok én is külföldi lagzikról. Max egy dj t kell ott helyben szerezni a jó hangulathoz, vagy ha van dj ismerős, akkot vigyetek magatokkal egyet :lol: :D

Re: Külföldi esküvő?

HozzászólásElküldve: 2015.02.10. 10:05
Szerző: nori82
Na igen. Mi is nagyon szerettük volna valahol a tengerparton tartani a ceremóniát, de anyagilag kivitelezhetetlen (legalábbis nekünk) egy külföldi lagzi.
De ez szerintem több problémát is felvet. Barátokat, családot kiutaztatni/szállásolni/etetni... Zenekar/DJ? Ha helyi akkor nem lesz nagy buli, hiszen magyar zenéknek mindenképpen szólnia kell, ha Magyarországról hívunk, akkor megint húzós anyagilag. A DJ "alapbére" nem túl nagy, de azért az útiköltség az sokat dob rajta. Ceremóniamester? Ugyanez a szituáció. Minden vágyam egy csak görögül beszélő vőfély :D :lol:
Szóval több, mint valószínű, hogy nem külhonban lesz a lagzi.

Re: Külföldi esküvő?

HozzászólásElküldve: 2015.02.12. 22:10
Szerző: Marcsi01
Nóri!

Abszolult igazad lehet.

Egy külföldi lagzin azért gondolni kell a nagy költségre, amit a sok vendég meghívásával generálunk.
Aztán ott kell még lagzi helyszínt is bérelni, dj -t is, étel, szállás stb.

Amúgy nem lehet rossz és ha meg tudja valaki oldani, mert van rá keret, akkor biztos felejthetetlen élmény lehet egy ilyen esküvő és lakodalom is.
Ha helyben lehet "bérelni" dj -t és egy olcsó helyet, akkor akár még kevesebb pénzből is megúszhatjuk, mint gondolnánk...szerintem....

Lagzi és esküvő itthon vagy külföldön, mindegy, ha a nap végén egy baromi másnapos és jó buli emlékét őrizzük :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-) :D :D :D